Vacature

Sinds de oprichting is onze winkel uitgegroeid tot een winkel met een uitgebreid assortiment en hebben we een gezellige klantenkring opgebouwd.

Een geweldige groep vrijwilligers zet zich met verve in om de winkel draaiende te houden. Hun taak is het sorteren, prijzen, inruimen en verkopen van de aangeleverde boeken. Door het enorme aanbod van materiaal komen wij vaak handen tekort. Iedere categorie verlangt een zekere expertise en gemotiveerde vrijwilligers kunnen hier hun hartje ophalen. Misschien is dit ook iets voor u. Meldt u dan beslist aan.

Ook voor eventueel andere klussen, zoals het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de winkel kunnen wij enthousiaste mensen gebruiken.

Een leeftijdsgrens hanteren wij niet; wat telt is begrip voor verschillende werkstijlen en de bereidheid van elkaar te leren. Door wederzijdse betrokkenheid heerst er een ontspannen sfeer: iedereen werkt immers voor hetzelfde doel.

Wilt u ons helpen, vul dan aub het onderstaande formulier in.

Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Adres:*
Postcode:*
Woonplaats:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Geslacht:ManVrouw*
Geboortedatum:Dag: Maand: Jaar:*
Opleiding:*
Werkervaring:*
Op welke dagen en tijden bent u beschikbaar:*
Motivatie:*
Heeft u ervaring met vrijwilligerswerk zo ja, waar en wanneer:*
Bijzonderheden:*

 * = verplicht veld

Nieuws

Gelet op de ontwikkeling rond het Coronavirus sluiten wij, tijdelijk, per direct onze winkel. Wij vinden de gezondheids-risico's inmiddels te groot worden. Zodra de situatie verbetert, zullen wij de winkel weer openen.

Schenkingen 2019...
Lees verder


Winkel & Openingstijden

 Oranje Nassaustr. 20-22
 6411 LH Heerlen
  maandag
    Gesloten
  dinsdag t/m vrijdag
    Gesloten
  zaterdag
    Gesloten

Wilt u graag uw boeken schenken, dan kan dat gedurende onze openingstijden.

U kunt iedere ochtend tot 12.00 uur met de auto in de Oranje Nassaustraat terecht. Via de Willemstraat en vervolgens de Stationsstraat kunt u ons pand in de Oranje Nassaustraat bereiken.
Vrijwel alle soorten boeken zijn welkom, behalve: encyclopedieën, studieboeken, (afgeschreven) bibliotheekboeken en Reader's Digest (Het Beste). De kwaliteit van door het publiek gedoneerde boeken is bepalend voor onze verkoop resultaten. Zodoende zult u begrijpen dat wij verouderde of beschadigde boeken of boeken met onderstrepingen of tekstmarkeringen niet kunnen accepteren. Verder kunt u uw dvd’s, lp’s en cd’s bij ons inleveren, maar geen videobanden.

ANBI
Facebook
Ontwerp door iZi-Design.nl | Laatste keer gewijzigd op: 15 maart 2020