17 december 2019

Onze schenkingen in 2019

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers en onze vele boeken-donateurs hebben wij afgelopen jaar weer een mooi bedrag bij elkaar kunnen verzamelen voor onze goede doelen.

Op 17 december jl. zijn wij 's ochtends naar Valkenburg gereisd om de eerste cheque van maar liefst €12.000 aan Thea Coolen van de Ronald McDonald Kindervallei te overhandigen.

Daarna, in onze winkel, konden wij Marcel Bourgonje van het Kankeronderzoekfonds Limburg 's middags ook verrassen met een donatie van €12.000.

En weer later die middag hadden wij ook een cheque klaar liggen van €12.000 voor Armand Winthagen van het Toon Hermans Huis Parkstad.

Zonder de inspanning en passie van onze vrijwilligers en de boeken die wij krijgen aangeboden waren deze donaties aan onze goede doelen niet mogelijk geweest. Daarvoor willen wij iedereen hartelijk bedanken.

Nieuws

Schenkingen 2019...
Lees verder

Kinderboekenweek 2019...
Lees verder

Geluksweekend 2019...
Lees verder


Winkel & Openingstijden

 Oranje Nassaustr. 20-22
 6411 LH Heerlen
  maandag
   van 13:00 tot 17:00
  dinsdag t/m vrijdag
   van 10:00 tot 17:00
  zaterdag
   van 10:00 tot 16:30

Wilt u graag uw boeken schenken, dan kan dat gedurende onze openingstijden.

U kunt iedere ochtend tot 12.00 uur met de auto in de Oranje Nassaustraat terecht. Via de Willemstraat en vervolgens de Stationsstraat kunt u ons pand in de Oranje Nassaustraat bereiken.
Vrijwel alle soorten boeken zijn welkom, behalve: encyclopedieën, studieboeken, (afgeschreven) bibliotheekboeken en Reader's Digest (Het Beste). Verder kunt u uw dvd’s, lp’s en cd’s bij ons inleveren, maar geen videobanden.

In onze winkel vindt u boeken in o.a. de volgende rubrieken:

Romans & chicklit
Spanning & fantasy
Kinderboeken & strips
Oorlog & geschiedenis
Psychologie & poëzie
Spiritualiteit & religie
Limburgensia & kunst
Hobby, humor & dieren
Landen, steden & reizen
Buitenlands
En nog veel meer...

Facebook
Ontwerp door iZi-Design.nl | Laatste keer gewijzigd op: 14 januari 2020